Tandartsen

Tandartsen


Tanja Bongaarts, tandarts

In 2007 is Tanja Bongaarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Sinds die tijd heeft ze veel ervaring op kunnen doen in verschillende algemene praktijken. De algemene praktijk maakt het vak zo leuk omdat je allerlei soorten behandelingen kunt doen.

Haar affiniteit ligt bij esthetische behandelingen. Het behandelen van kinderen vindt ze ook erg leuk.

Sinds november 2018 werkt ze met veel plezier bij De Tandenpraktijk.

U vindt Tanja op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk.

 

 

 

 

 

 

 


Azzie Nijs, tandarts

Azzie Nijs is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Na haar afstuderen heeft ze ruim 12 jaar gewerkt in een groepspraktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie in Apeldoorn. Sinds oktober 2019 maakt ze met veel plezier deel uit van het gezellige team van De Tandenpraktijk.

Zij is een allround tandarts die het vak met veel enthousiasme beoefent, waarbij er aandacht is voor preventie en bij wie de patiënt op nummer 1 staat. Zij vindt het belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen en streeft samen met de patiënt naar een gezonde mond.

Zij houdt zichzelf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde door het lezen van vakliteratuur en regelmatig deel te nemen aan cursussen en congressen. Zij is dan ook aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, het KRT.

U vindt Azzie op woensdag en vrijdag in de praktijk.