Tandenpraktijk

De Tandenpraktijk blijft open

Tijdens de lockdown blijft de Tandenpraktijk open voor alle tandheelkundige behandelingen.

Het ministerie van VWS heeft bevestigd aan de Mondzorgalliantie dat de mondzorg geclassificeerd wordt als zorg en niet als contactberoep. Indien u een afspraak heeft tussen nu en 19 januari kan deze gewoon plaatsvinden. De voorwaarden van het bezoeken van onze praktijk blijven wel van kracht.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten in het geval van verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, smaak- en reukverlies en verhoging.Dit geldt ook als iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheidsklachten met koorts.

Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking. Bij vragen kunt u bij voorkeur een email sturen naar info@tandenpraktijk.nl of een voicemail bericht achterlaten.


De Tandenpraktijk, uw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

De Tandenpraktijk is een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid met vanzelfsprekend een gekwalificeerd en kundig team dat samen een heel palet aan tandheelkundige diensten aanbiedt. Maar daarnaast zijn we er vooral om u een prettige ervaring bij de tandarts te bieden. Doordat we u niet alleen adviseren welke mondzorg nodig is maar u ook uitleggen waarom en bespreken wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk kijken we daarbij ook naar de mogelijkheden en ruimte die uw verzekering u op dat moment biedt.

Van tandarts controle tot tandtechniek

Van de reguliere tandarts controle tot tandtechnische hoogstandjes die we prachtig wegwerken in uw mond, we regelen en maken het allemaal hier aan de Heemstedestraat in Amsterdam. Voor vrijwel elke behandeling kunt u bij ons terecht. We stellen ons hier alvast aan u voor maar we ontmoeten u natuurlijk veel liever in onze tandartspraktijk.

Maak nu een afspraak bij De Tandenpraktijk

Wilt u ook persoonlijk kennismaken en zelf ervaren of De Tandenpraktijk uw nieuwe tandartspraktijk in Amsterdam wordt? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We zien u graag binnenkort bij ons in de stoel!