Tandenpraktijk

De praktijk is weer geopend!

Belangrijk nieuws over de bereikbaarheid van de praktijk in verband met het corona-virus.

Vanaf dinsdag 28 april hervatten wij de reguliere mondzorg voor alle patiënten zonder corona klachten. Dit betekent dat u naast de spoedzorg, ook weer terecht kunt voor reguliere behandelingen. Wij zullen u telefonisch en via de mail informeren over de extra maatregelen die wij hiervoor nemen. Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten in het geval van verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, smaak- en reukverlies en verhoging). Dit geldt ook als iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheidsklachten met koorts. Maar let op, niet alle klachten vallen onder de spoedgevallenregeling. U kunt niet terecht voor afgebroken kiezen, tanden of vullingen. Ook vallen losse kronen, bruggen of orthodraadjes niet onder spoedgevallen. Zware tandheelkundige ongelukken, trauma en ernstige nabloedingen uiteraard wel.

Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking. Bij vragen kunt u bij voorkeur een email sturen naar info@tandenpraktijk.nl of een voicemailbericht achterlaten. Deze proberen wij regelmatig te beantwoorden.

De Tandenpraktijk, uw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

De Tandenpraktijk is een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid met vanzelfsprekend een gekwalificeerd en kundig team dat samen een heel palet aan tandheelkundige diensten aanbiedt. Maar daarnaast zijn we er vooral om u een prettige ervaring bij de tandarts te bieden. Doordat we u niet alleen adviseren welke mondzorg nodig is maar u ook uitleggen waarom en bespreken wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk kijken we daarbij ook naar de mogelijkheden en ruimte die uw verzekering u op dat moment biedt.

Van tandartscontrole tot tandtechniek

Van de reguliere tandartscontrole tot tandtechnische hoogstandjes die we prachtig wegwerken in uw mond, we regelen en maken het allemaal hier aan de Heemstedestraat in Amsterdam. Voor vrijwel elke behandeling kunt u bij ons terecht. We stellen ons hier alvast aan u voor maar we ontmoeten u natuurlijk veel liever in onze tandartspraktijk.

Maak nu een afspraak bij De Tandenpraktijk

Wilt u ook persoonlijk kennismaken en zelf ervaren of De Tandenpraktijk uw nieuwe tandartspraktijk in Amsterdam wordt? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We zien u graag binnenkort bij ons in de stoel!

Ons team staat voor u klaar!