De Tandenpraktijk – uw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

Corona update: De Tandenpraktijk blijft open.

Tijdens de lockdown blijft de Tandenpraktijk open voor alle tandheelkundige behandelingen.

Het ministerie van VWS heeft bevestigd aan de Mondzorgalliantie dat de mondzorg geclassificeerd wordt als zorg en niet als contactberoep. Indien u een afspraak heeft tussen nu en 19 januari kan deze gewoon plaatsvinden. De voorwaarden van het bezoeken van onze praktijk blijven wel van kracht.

Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten in het geval van verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, smaak- en reukverlies en verhoging.Dit geldt ook als iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheidsklachten met koorts.

Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking. Bij vragen kunt u bij voorkeur een email sturen naar info@tandenpraktijk.nl of een voicemail bericht achterlaten.

De Tandenpraktijk – uw tandartenspraktijk in Amsterdam-Zuid

Vlakbij het Hoofddorpplein in Amsterdam-Zuid vindt u De Tandenpraktijk. Een tandartspraktijk met een breed pallet aan tandheelkundige diensten zodat u hier vrijwel alles onder een dak vindt. Van de reguliere tandartscontrole en de mondhygiëniste tot esthetische behandelingen, implantaten en gebitsprotheses.

Tandarts, mondhygiëniste, tandtechnicus en tandprotheticus onder een dak

Doordat bij De Tandenpraktijk naast de tandarts ook een mondhygiëniste, tandtechnicus en tandprotheticus werkt, hoeft u niet naar een ander laboratorium om een kunstgebit te laten aanmeten of de kleur van uw nieuwe kroon te bepalen. Wij werken hier met elkaar samen in een praktijk zodat we uw efficiënte en vooral uitstekende mondzorg kunnen bieden.

Afspraak maken?

Persoonlijk contact en een prima service is hier de standaard. U bent dan ook meer dan welkom om in onze praktijk binnen te lopen en een kennismakingsafspraak te maken. Of bel ons als u dat makkelijker vindt. We zijn op werkdagen open van 8 tot 17 uur.