De Tandenpraktijk – uw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

Belangrijk nieuws over de bereikbaarheid van de praktijk in verband met het corona virus. De praktijk is momenteel gesloten!

Alle reguliere afspraken gaan tot 6 april niet door en worden na telefonisch contact met u verplaatst naar een later moment. In geval van spoed kunt u contact opnemen met Tandartsspoedpraktijk van het OLVG Oost op het telefoonnummer 0900 8602 of de Mondzorgpoli op het telefoonnummer 088 263 2727. Maar let op, niet alle klachten vallen onder de spoedgevallenregeling. U kunt niet terecht voor afgebroken kiezen, tanden of vullingen. Ook vallen losse kronen, bruggen of orthodraadjes niet onder spoedgevallen. Zware tandheelkundige ongelukken, trauma en ernstige nabloedingen uiteraard wel. Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking. Bij vragen kunt u bij voorkeur een email sturen naar info@tandenpraktijk.nl of een voicemailbericht achterlaten. Deze proberen wij regelmatig te beantwoorden.

De Tandenpraktijk – uw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

Vlakbij het Hoofddorpplein in Amsterdam-Zuid vindt u De Tandenpraktijk. Een tandartspraktijk met een breed pallet aan tandheelkundige diensten zodat u hier vrijwel alles onder een dak vindt. Van de reguliere tandartscontrole en de mondhygiëniste tot esthetische behandelingen, implantaten en gebitsprotheses.

Tandarts, mondhygiëniste, tandtechnicus en tandprotheticus onder een dak

Doordat bij De Tandenpraktijk naast de tandarts ook een mondhygiëniste, tandtechnicus en tandprotheticus werkt, hoeft u niet naar een ander laboratorium om een kunstgebit te laten aanmeten of de kleur van uw nieuwe kroon te bepalen. Wij werken hier met elkaar samen in een praktijk zodat we uw efficiënte en vooral uitstekende mondzorg kunnen bieden.

Afspraak maken?

Persoonlijk contact en een prima service is hier de standaard. U bent dan ook meer dan welkom om in onze praktijk binnen te lopen en een kennismakingsafspraak te maken. Of bel ons als u dat makkelijker vindt. We zijn op werkdagen open van 8 tot 17 uur.