Behandelingen

De behandelingen bij De Tandenpraktijk

De Tandenpraktijk is uw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid met de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen onder een dak. U vindt ons vlakbij het Hoofddorpplein dus we zijn zowel vanuit Amsterdam-Zuid als vanuit Nieuw-West heel gemakkelijk te bereiken.

Alles onder een dak

Middenin de stadse drukte is het bij ons een prettige bedrijvigheid waar we u bij naam kennen en weten wat er speelt. Vanuit de grote leestafel in de open wachtruimte heeft u direct contact met de balie-assistentes en ziet u regelmatig de tandprotheticus aan het werk aan de techniektafel. En heeft u extra mondzorg nodig? Dan schuift de mondhygiëniste of de tandtechnicus aan terwijl u in de stoel van de tandarts ligt. U hoeft dus niet de hele stad door om ergens anders een prothese te passen of een afdruk te laten maken. Dat scheelt tijd, gedoe en werkt veel efficiënter. Prettig toch?

Tandarts

Naast de diverse tandheelkundige diensten die we hier aanbieden, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor de reguliere controle door de tandarts. Komt u voor het eerst, dan heeft u een uitgebreide controle van een half uur en maken we zo nodig foto’s. Daarna bepalen we een behandelplan en stemmen dat met u af. Vervolgens komt u elk half jaar voor de reguliere controle bij de tandarts en voor de eventuele aanvullende behandelingen. Natuurlijk kijken we daarbij ook naar de mogelijkheden die uw verzekering biedt en nemen dit allemaal goed met u door. U weet bij ons altijd precies wat we u adviseren, waarom en welke kosten daaraan verbonden zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan terwijl u wel weet dat u uitstekende en complete mondzorg krijgt.

Mondhygiëniste

In onze tandartspraktijk is ook een mondhygiëniste werkzaam. Als het nodig is zal de tandarts u daarnaar doorverwijzen. En als u dat handig vindt, plannen we de reguliere controles bij de tandarts en de mondhygiëniste aansluitend op dezelfde dag. Ook bij implantaten, kronen, bruggen en facings is extra mondhygiëne heel belangrijk. Heeft u dat ook, dan wordt de mondhygiëniste ingeschakeld zodat uw gebit de extra intensieve reiniging krijgt die het nodig heeft.

En meer tandheelkundige diensten

Ook voor de volgende tandheelkundige diensten kunt u in onze tandartspraktijk terecht:

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen maakt onze tandtechnicus hier voor u op maat.

Facings

Een mooier gebit met facings van composiet of porselein.

Wortelkanaalbehandeling

Snel van de kiespijn af met een wortelkanaalbehandeling.

Implantaten

Een zogenoemde kunstwortel die in de kaak wordt bevestigd als basis voor gebitsprotheses of kronen.

Kunstgebit of partiële prothese

Het kunstgebit ter vervanging van alle tanden en kiezen of een plaatje als er een paar tanden ontbreken.

Tanden bleken

Thuis de tanden bleken met een speciale bleeklepel en onder begeleiding van uw tandarts.

Kinderen bij de tandarts

Met vertrouwen en zonder angst naar de tandarts? Wij helpen u en uw kinderen daar al vanaf twee jaar bij!

Afspraak maken bij De Tandenpraktijk?

Alle behandelingen vinden bij ons plaats volgens afspraak. We helpen u daar natuurlijk ruim op tijd nog aan herinneren. Komt het toch niet uit, dan kunt u het altijd verzetten. Wilt u meer weten over een van de genoemde behandelingen of een afspraak maken bij de tandarts? Neem dan contact met ons op en we plannen een intakegesprek in onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid.