Tandartsen

Tandartsen

Suzanne de Boer, tandarts

Suzanne de Boer is in 2008 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Ze heeft daarna in verschillende praktijken ervaring opgedaan in de diverse deelgebieden van de tandheelkunde, met name de endodontologie en esthetische behandelingen. Sinds januari 2014 maakt ze met veel plezier deel uit van het gezellige team van De Tandenpraktijk!

Sinds enkele jaren heeft Suzanne een studieclub met een tiental collega’s waarmee ze maandelijks bijeenkomt om in te gaan op lastige casussen uit de praktijk en zich te verdiepen in verschillende onderwerpen.Verder bezoekt zij regelmatig cursussen en congressen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Doordat het vak zo dynamisch is en ze met veel verschillende mensen werkt vindt ze het steeds weer afwisselend en uitdagend!

Je vindt Suzanne op dinsdag, woensdag en vrijdag in De Tandenpraktijk.

 

 

 


Julie Van Daele, tandarts

In 2006 is Julie Van Daele afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij heeft in verschillende praktijken ervaring opgedaan en is werkzaam in De Tandenpraktijk sinds 2009.

Naast de algemene tandheelkunde heeft Julie veel affiniteit met het behandelen van patiënten die bang zijn voor de tandarts. Door haar aanpak en vooral het vertrouwen dat ze heeft opgebouwd nu ze al zo lang aan de praktijk verbonden is, voelen ook de angstige patiënten zich bij haar snel op hun gemak. Julie volgt ook regelmatig bij- en nascholingen zodat ze haar vakkennis op peil houdt en op de hoogte blijft van de nieuwste technieken.

Julie Van Daele werkt op maandag en donderdag in de Tandenpraktijk.

 

 

 


Noortje de Kort, tandarts

Noortje de Kort is in 2006 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Ze is waarnemend tandarts en valt voor beide tandartsen met veel plezier in tijdens vakanties en bij zwangerschapsverlof.

Noortje’s affiniteit ligt met name bij uitgebreide en/of complexe behandelplannen, kleine chirurgische verrichtingen en de kunst van het restaureren. Ervaringen, bij -en nascholing en een masterclass Implantologie zijn de afgelopen jaren uitgebreid aan bod gekomen en zullen ook deel uit blijven maken van haar carrière in de toekomst.