Tandartsen

Tandartsen

Suzanne de Boer, tandarts

Suzanne de Boer is in 2008 afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Ze heeft daarna in verschillende praktijken ervaring opgedaan in de diverse deelgebieden van de tandheelkunde, met name de endodontologie en esthetische behandelingen. Sinds januari 2014 maakt ze met veel plezier deel uit van het gezellige team van De Tandenpraktijk!

Sinds enkele jaren heeft Suzanne een studieclub met een tiental collega’s waarmee ze maandelijks bijeenkomt om in te gaan op lastige casussen uit de praktijk en zich te verdiepen in verschillende onderwerpen.Verder bezoekt zij regelmatig cursussen en congressen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Doordat het vak zo dynamisch is en ze met veel verschillende mensen werkt vindt ze het steeds weer afwisselend en uitdagend!

Je vindt Suzanne op dinsdag, donderdag en vrijdag in De Tandenpraktijk.

 


Tanja Bongaarts, tandarts

In 2007 is Tanja Bongaarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Sinds die tijd heeft ze veel ervaring op kunnen doen in verschillende algemene praktijken. De algemene praktijk maakt het vak zo leuk omdat je allerlei soorten behandelingen kunt doen.

Haar affiniteit ligt bij esthetische behandelingen. Het behandelen van kinderen vindt ze ook erg leuk.

Sinds november 2018 werkt ze met veel plezier bij De Tandenpraktijk.

Je vindt Tanja op maandag en woensdag in de praktijk.