Tandenpraktijk

De Tandenpraktijk, jouw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid

De Tandenpraktijk is een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid met vanzelfsprekend een gekwalificeerd en kundig team dat samen een heel palet aan tandheelkundige diensten aanbiedt. Maar daarnaast zijn we er vooral om jou een prettige ervaring bij de tandarts te bieden. Doordat we je niet alleen adviseren welke mondzorg nodig is maar je ook uitleggen waarom en bespreken wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk kijken we daarbij ook naar de mogelijkheden en ruimte die jouw verzekering je op dat moment biedt.

Van tandartscontrole tot tandtechniek

Van de reguliere tandartscontrole tot tandtechnische hoogstandjes die we prachtig wegwerken in jouw mond, we regelen en maken het allemaal hier aan de Heemstedestraat in Amsterdam. Voor vrijwel elke behandeling kun je bij ons terecht. We stellen ons hier alvast aan je voor maar we ontmoeten je natuurlijk veel liever in onze tandartspraktijk.

Maak nu een afspraak bij De Tandenpraktijk

Wil je ook persoonlijk kennismaken en zelf ervaren of De Tandenpraktijk jouw nieuwe tandartspraktijk in Amsterdam wordt? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. We zien je graag binnenkort bij ons in de stoel!

Ons team staat voor u klaar!