Behandelingen

De behandelingen bij De Tandenpraktijk

De Tandenpraktijk is jouw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid met de meest voorkomende tandheelkundige behandelingen onder een dak. Je vindt ons vlakbij het Hoofddorpplein dus we zijn zowel vanuit Amsterdam-Zuid als vanuit Nieuw-West heel gemakkelijk te bereiken.

Alles onder een dak

Middenin de stadse drukte is het bij ons een prettige bedrijvigheid waar we je bij naam kennen en weten wat er speelt. Vanuit de grote leestafel in de open wachtruimte heb je direct contact met de balie-assistentes en zie je regelmatig de tandprotheticus aan het werk aan de techniektafel. En heb je extra mondzorg nodig? Dan schuift de mondhygiëniste of de tandtechnicus aan terwijl jij in de stoel van de tandarts ligt. Je hoeft dus niet de hele stad door om ergens anders een prothese te passen of een afdruk te laten maken. Dat scheelt tijd, gedoe en werkt veel efficiënter. Prettig toch?

Tandarts

Naast de diverse tandheelkundige diensten die we hier aanbieden, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor de reguliere controle door de tandarts. Kom je voor het eerst, dan heb je een uitgebreide controle van een half uur en maken we zo nodig foto’s. Daarna bepalen we een behandelplan en stemmen dat met jou af. Vervolgens kom je elk half jaar voor de reguliere controle bij de tandarts en voor de eventuele aanvullende behandelingen. Natuurlijk kijken we daarbij ook naar de mogelijkheden die jouw verzekering biedt en nemen dit allemaal goed met je door. Je weet bij ons altijd precies wat we jou adviseren, waarom en welke kosten daaraan verbonden zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan terwijl je wel weet dat je uitstekende en complete mondzorg krijgt.

Mondhygiëniste

In onze tandartspraktijk is ook een mondhygiëniste werkzaam. Als het nodig is zal de tandarts je daarnaar doorverwijzen. En als je dat handig vindt, plannen we de reguliere controles bij de tandarts en de mondhygiëniste aansluitend op dezelfde dag. Ook bij implantaten, kronen, bruggen en facings is extra mondhygiëne heel belangrijk. Heb jij dat ook, dan wordt de mondhygiëniste ingeschakeld zodat jouw gebit de extra intensieve reiniging krijgt die het nodig heeft.

En meer tandheelkundige diensten

Ook voor de volgende tandheelkundige diensten kun je in onze tandartspraktijk terecht:

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen maakt onze tandtechnicus hier voor jou op maat.

Facings

Een mooier gebit met facings van composiet of porselein.

Wortelkanaalbehandeling

Snel van de kiespijn af met een wortelkanaalbehandeling.

Implantaten

Een zogenoemde kunstwortel die in de kaak wordt bevestigd als basis voor gebitsprotheses of kronen.

Kunstgebit of partiële prothese

Het kunstgebit ter vervanging van alle tanden en kiezen of een plaatje als er een paar tanden ontbreken.

Tanden bleken

Thuis de tanden bleken met een speciale bleeklepel en onder begeleiding van jouw tandarts.

Kinderen bij de tandarts

Met vertrouwen en zonder angst naar de tandarts? Wij helpen jou en je kinderen daar al vanaf twee jaar bij!

Afspraak maken bij De Tandenpraktijk?

Alle behandelingen vinden bij ons plaats volgens afspraak. We helpen je daar natuurlijk ruim op tijd nog aan herinneren. Komt het toch niet uit, dan kun je het altijd verzetten. Wil je meer weten over een van de genoemde behandelingen of een afspraak maken bij de tandarts? Neem dan contact met ons op en we plannen een intakegesprek in onze tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid.